A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сахновщинська селищна рада
Харківська область, Красноградський район

ДЕНЬ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ

Дата: 01.06.2018 12:46
Кількість переглядів: 293

Фото без опису

У перший літній день в Україні відзначають ДЕНЬ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ. У всьому світі цей день називається Міжнародним днем дітей, майже кожна світова країна офіційно відзначила цю дату у своєму календарі як святкову.

Саме в цей день у багатьох країнах світу проходять різні заходи, конкурси, фестивалі, благодійні концерти. Цей день покликаний нагадати дорослим, що діти – повноправні члени суспільства, мають право рости щасливими, займатися улюбленими справами, тому святий обов’язок родини, школи, органів влади та громадськості подбати про всебічний розвиток інтересів та здібностей дітей, забезпечити їм належний рівень виховання і дотримання прав дитинства. Адже саме в дітях ми хочемо бачити здійснення своїх мрій і сподівань. Прагнемо, щоб вони росли здоровими та радісними, прославляли свої родини і рідний край. То ж давайте сіяти в дитячих серцях зерна поваги, терпеливості, взаєморозуміння, турботи та любові. Тоді, над нашими головами завжди буде мирне небо, довкола ряснітимуть засіяні хлібами поля, а звідусіль лунатиме безтурботний дитячий сміх.

 Водночас це й свято тих, хто завжди поруч з дітьми, хто піклується про них і допомагає твердо стати на ноги. І саме від нас, дорослих, залежить, яким буде становлення маленької людини та як складеться її доля.

Зичимо Вам, дорогі хлопчики та дівчатка, міцного здоров”я, успіхів, щасливого дитинства, розуміння з боку батьків, сяючих посмішок, змістовного відпочинку під час літніх канікул.

Виконавчий комітет Сахновщинської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь