A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сахновщинська селищна рада
Харківська область, Красноградський район

Шановні сахновщани, дорогі ветерани!

Дата: 09.05.2020 15:34
Кількість переглядів: 272

 

  Фото без опису 

Шановні сахновщани, дорогі ветерани!

9 Травня – головна та свята дата в житті кожного з нас. Це день безмежної радості і гордості нашого народу за подвиг славного покоління справжніх героїв, які не шкодуючи життя захистили свою країну і звільнили від фашизму Європу. Ми назавжди збережемо в наших серцях пам'ять про їхню мужність, вірність обов'язку і любові до своєї Батьківщини.

   75 років ми живемо під мирним небом, ростимо врожай, виховуємо дітей. Проходять десятиліття, змінюються покоління, але пам'ять про Велику Перемогу нашого народу залишається в наших серцях. З глибокою повагою ми схиляємо голови перед тими, хто воював на полях битв цієї найбільш кровопролитної з воєн, хто трудився в тилу і кував зброю Перемоги!

    Дорогі ветерани та учасники Великої Вітчизняної війни, трудівники тилу! Від імені депутатів Сахновщинської селищної ради вітаю вас з Днем Перемоги! З тієї пам'ятної дати - 9 травня 1945 року, минуло вже кілька десятиліть, змінилося не одне покоління. Але події тих років як і раніше хвилюють серце кожного з нас, тому що історія цієї війни відбилася в людських долях.

    Це найдорожче і значиме, зворушливе і урочисте свято в історії нашого народу і країни. Безцінний внесок жителів селища та району в справу розгрому фашистської Німеччини. Ми всі повні особливої ??гордості за нашу Українську землю, яка дала життя тисячам захисників Вітчизни, які виявили в роки війни справжній героїзм.

    Майже кожна сім'я в ті роки  зазнала тяжких втрат. Але набагато більше людей сьогодні пам'ятає їхній самовідданий подвиг перед Вітчизною і буде пам'ятати завжди. Імена цих героїв назавжди занесені в історію України.

    Сьогодні на розповідях про славні подвиги бійців і командирів нашої армії, про військові будні трудівників тилу ми виховуємо молоде покоління. Упевнений, ця пам'ять має історичну та духовну спадщину - і наша спільна гордість, і фундамент для нових звершень на благо України.

    День Перемоги -  це  нагадування про силу людського духу, символ незламної мужності і незгасаючої любові до рідної землі.

    В наше сьогодення ми, як ніколи повинні докласти всіх зусиль, щоб люди в усьому світі розуміли, якою ціною дісталася Перемога, право на щасливе, спокійне життя, творення і самостійний розвиток кожного народу і держави.

     У цей урочистий та пам'ятний день бажаю всім щастя, міцного здоров'я, благополуччя, ясного неба над головою!  

    Низький уклін Вам, ветерани і трудівники тилу, хто захистив нашу країну та дав можливість мирно жити і працювати на рідній землі.

 

                       Сахновщинський селищний голова                 Віктор СИДОРЕНКО.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь