A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сахновщинська селищна рада
Харківська область, Красноградський район

Новини Сахновщинської селищної ради

Дата: від до Скинути

Відбулося звітування старости Лебедівського старостинського округу 

16 лютого 2024 року за участі заступника селищного голови Максима КАРПЛЮКА, секретаря селищної ради Віталія ЯКОВЕНКА та радника селищного голови Сергія ЛИМАРЯ відбулося звітування старости Лебедівського старостинського округу Валентини ЧЕРКАС перед жителями старостату. 

15:15 19.02.2024

Стартує благодійна акція «Подаруй солдату книжку» на підтримку захисників України

Всеукраїнське товариство «Просвіта» ім. Т. Шевченка і Благодійний фонд «Серця незламних» розпочинають благодійну акцію «Подаруй солдату книжку». Сахновщинська селищна рада, разом з цими громадськими об’єднаннями, закликають приєднатись до акції жителів громади, небайдужих до друкованого слова, які не мають сумніву в грядущій Перемозі України!

14:49 16.02.2024

Селищний голова провів зустріч із начальником Пенсійного фонду України у Харківській області

Враховуючи значну кількість звернень мешканців громади щодо проблем з оформленням пенсійного забезпечення, селищний голова Володимир СУЄЦЬКИЙ провів зустріч із начальником Пенсійного фонду України у Харківській області – АЧКАСОВИМ Віктором Миколайовичем.

13:22 16.02.2024

Сахновщинська селищна рада підписала Меморандум про співпрацю з ВГО «Україна без сиріт»

14 лютого 2024 року відбулась зустріч заступників селищного голови, профільних спеціалістів селищної ради з директором Благодійної організації "Благодійний фонд "Люмос Україна" (далі БО "БФ "Люмос Україна") Ярославом ЛАГУТОЮ та представником Всеукраїнської громадської організації "Україна без сиріт" (далі ВГО "Україна без сиріт") Денисом ПОШЕЛКОМ. Метою зустрічі було обговорення співпраці на шляху реалізації проєкту "Комплексний захист, освіта та підтримка психічного здоров'я дітей та сімей, що повернулися та з числа ВПО у Харківській, Сумській та Житомирській областях".

16:58 15.02.2024

Сахновщинська громада стала на шлях здобуття партнерства з однією із найбільших благодійних організацій світу  

14 лютого у Сахновщинську громаду завітали представники міжнародної громадської організації, що вважається однією з найбільших сервісних організацій у світі - Lions Club International: голова громадської ради з питань ядерної та радіаційної безпеки Сергій ДЕНІСЕНКО, Past District Governor у Lions International Ukraine; керівник ІТ-компанії Kenroads, представник Lions Club у місті Брюль, Німеччина Sascha Lehner.

16:53 15.02.2024

Зарядна станція для захисників від Сахновщинської селищної ради

Наші земляки-захисники 113 бригади отримали зарядну станцію необхідну для виконання бойових завдань від Сахновщинської селищної ради Красноградського району Харківської області. Пам’ятаємо, що допомога захисникам – це наш обов’язок, бо саме вони тримають фронт та віддають своє життя за Україну.

15:30 12.02.2024

Староста Шевченківського старостинського округу прозвітувала перед жителями

09.02.2024 Сахновщинський селищний голова Володимир СУЄЦЬКИЙ разом із секретарем селищної ради Віталієм ЯКОВЕНКОМ, , начальником Сахновщинського відділку поліції №1 Андрієм НОВІЧЕНКОМ і поліцейським офіцером громади Андрієм ГРЕШОМ взяли участь у звітуванні старости Шевченківського старостату – Ірини ТИМЧЕНКО.

15:31 09.02.2024

У Сахновщинській громаді відбулась літературна зустріч з письменницею Людмилою ОХРІМЕНКО

07 лютого 2024 року до Сахновщинської громади вдруге завітала письменниця, харків’янка, волонтерка, переможниця Міжнародного літературного конкурсу «Коронація слова» – Людмила ОХРІМЕНКО. Цього разу вона відвідала Сахновщинську публічну бібліотеку та два місцевих волонтерських об’єднання.

17:10 08.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь