A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сахновщинська селищна рада
Харківська область, Красноградський район

Новини Сахновщинської селищної ради

Дата: від до Скинути

Староста Шевченківського старостинського округу прозвітувала перед жителями

09.02.2024 Сахновщинський селищний голова Володимир СУЄЦЬКИЙ разом із секретарем селищної ради Віталієм ЯКОВЕНКОМ, , начальником Сахновщинського відділку поліції №1 Андрієм НОВІЧЕНКОМ і поліцейським офіцером громади Андрієм ГРЕШОМ взяли участь у звітуванні старости Шевченківського старостату – Ірини ТИМЧЕНКО.

15:31 09.02.2024

У Сахновщинській громаді відбулась літературна зустріч з письменницею Людмилою ОХРІМЕНКО

07 лютого 2024 року до Сахновщинської громади вдруге завітала письменниця, харків’янка, волонтерка, переможниця Міжнародного літературного конкурсу «Коронація слова» – Людмила ОХРІМЕНКО. Цього разу вона відвідала Сахновщинську публічну бібліотеку та два місцевих волонтерських об’єднання.

17:10 08.02.2024

Відбулось пленарне засідання XLII позачергової сесії Сахновщинської селищної ради VIIІ скликання 

08 лютого 2024 року у великому залі для засідань Сахновщинської селищної ради відбулось пленарне засідання XLII позачергової сесії VІІІ скликання під головуванням селищного голови Володимира СУЄЦЬКОГО.   У засіданні участь взяли 15 депутатів, керівники структурних підрозділів, старости, представники правоохоронних органів.

14:57 08.02.2024

Відбулось засідання постійних депутатських комісій в рамках роботи XLII позачергової сесії Сахновщинської селищної ради VIII скликання

7 лютого 2024 року в малому залі для засідань, у рамках роботи XLII позачергової сесії Сахновщинської селищної ради VIII скликання, відбулося спільне засідання постійних депутатських комісій з питань планування бюджету, управління власністю, інвестицій та комісії з питань законності, правопорядку, депутатської діяльності та етики. Засідання пройшло під головуванням Олександра ЧЕРКАСА. 

14:56 08.02.2024

У Сахновщинській громаді продовжуються фіксуватись випадки захворювання на сказ: Що потрібно знати та як вберегтись від захворювання?

Шановні мешканці Сахновщинської громади!  У нашій громаді продовжують фіксувати випадки захворювання тварин на сказ. Тож, задля попередження та уникнення ще більшого поширення захворювання сказу на нашій території, уважно ознайомтесь з нижче зазначеною довідковою інформацією! 

14:03 08.02.2024

Профілактика ротавірусної інфекції

За даними Центру громадського здоров’я МОЗ України, упродовж 19-25 січня 2024 року в Одесі госпіталізували п’ятьох дітей з попереднім діагнозом «Гострий гастроентероколіт». Під час лабораторного обстеження було виявлено ротавірус. Встановлено, що всі хворі діти відвідували один дошкільний заклад. Станом на 29 січня нових випадків захворювання не зареєстровано. Також спалах ротавірусної інфекції було зафіксовано 20 січня в Запорізькій області. Зареєстровано 17 хворих, усі дорослі. Це – 15 пацієнтів та 2 співробітники одного з медзакладів закритого типу. У 16 випадках діагноз підтверджено лабораторно, 13 з них вже виписали, 3 залишаються на стаціонарі. Станом на 27 січня в закладі нових випадків захворювання не зареєстровано. 

16:27 06.02.2024

У Сахновщинській селищній раді відбулась виїзна робоча нарада начальника РВА з керівниками громади

5 лютого 2024 року у малому залі для засідань Сахновщинської селищної ради начальник РВА Віктор ВОЙТЕНКО провів виїзну робочу нараду з Сахновщинським селищним головою Володимиром СУЄЦЬКИМ та головами інших територіальних громад району, заступниками селищного голови, керівниками комунальних установ, представниками районного військкомату, начальниками відділів Сахновщинської селищної ради.

17:36 05.02.2024

Відбулася семінар - нарада для керівників сільськогосподарських підприємств Сахновщинської громади

2 лютого 2024 році, у приміщенні селищної ради, відбулась семінар-нарада для аграріїв громади. За участі селищного голови, спеціалістів сектору агропромислового розвитку селищної ради, секретаря ради, керівників сільськогосподарських підприємств всіх форм власності громади. 

15:56 02.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь