A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сахновщинська селищна рада
Харківська область, Красноградський район

Новини Сахновщинської селищної ради

Дата: від до Скинути

17 вересня День селища

17 вересня День селища

Шановні земляки! Виконавчий комітет Сахновщинської селищної ради вітає Вас з  Днем визволення та Днем селища. Це свято всіх, хто тут народився і виріс, хто приїхав колись, щоб залишитися назавжди у селищі з особливим колоритом, традиціями і славною історією. Від щирого серця вітаємо всіх Вас з Днем селища! Бажаємо усім вам добра, здоров’я, родинного затишку.  Нехай у кожній домівці панують мир і спокій, збуваються мрії! Хай квітне наша рідна Сахновщина!  Зичимо всім жителям селища здоров’я, щастя, благополуччя! Дорогі ветерани Великої Вітчизняної війни, визволителі Сахновщина! Ви багато разів дивились у очі смерті, втрачали бойових побратимів, однак мужньо боролися за кожен клаптик рідної землі.  Ваша воля до перемоги, сміливість знищили підступні наміри ворога. Вічна Вам слава за те, що відстояли свободу й честь, незалежність нашої Батьківщини,  зуміли здолати потужній натиск ворога при звільненні нашого рідного краю у вересні 1943 року.  Ваш подвиг завжди буде прикладом служіння Вітчизні, взірцем патріотизму і самопожертви заради миру на землі. Схиляємо голови перед пам’яттю загиблих, перед усіма, хто, визволяючи міста і села нашої Батьківщини, наближав День Перемоги!  Нехай біля могил героїв ніколи не в’януть квіти від вдячних Сахновщан. Нехай нашими неперехідними духовними цінностями,  нашими найвищими чеснотами стануть священна пам’ять і глибока повага до тих, хто пройшов страшну і сувору школу війни,  хто у повоєнні роки відбудував зруйновані міста та села, хто і сьогодні є для нас прикладом любові до Батьківщини,  зразком витримки, мудрості й терпіння, щирої віри у непорушну єдність поколінь, у щасливе майбутнє нашої незалежної держави. Від імені депутатського корпусу та працівників виконавчого комітету Сахновщинської селищної ради  щиро вітаю Вас ветеранів,  всіх жителів нашого селища із святом визволення від німецько-фашисьтських загарбників.  Доброго Вам здоров’я і довгих років життя. Нехай Вашими зусиллями утверджується в нашому суспільстві злагода,  міцніють надії на краще життя, віра в добрий завтрашній день України.

08:33 17.09.2017

До уваги депутатів Сахновщинської селищної ради!

До уваги депутатів Сахновщинської селищної ради!

12 вересня  2017 року о 10:00 годині в приміщенні Сахновщинської селищної ради, за адресою вул. Поштова 3, смт Сахновщина Харківської області, відбудеться 21 позачергова сесія 7 скликання. Порядок денний:

08:22 11.09.2017

До уваги депутатів Сахновщинської селищної ради!

До уваги депутатів Сахновщинської селищної ради!

27 липня  2017 року о 10:00 годині в приміщенні Сахновщинської селищної ради, за адресою вул. Поштова 3, смт Сахновщина Харківської області, відбудеться 20 позачергова сесія 7 скликання. Порядок денний:

16:48 24.07.2017

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь