Сахновщинська селищна рада
Харківська область, Красноградський район

Новини Сахновщинської селищної ради

Дата: від до Скинути

РОБОТА ЇДЕ ДО ТЕБЕ

РОБОТА ЇДЕ ДО ТЕБЕ

У ХАРКОВІ ВІДБУДЕТЬСЯ ПЕРЕСУВНИЙ ПРОФОРІЄНТАЦІЙНИЙ ЗАХІД «ЯРМАРОК ВАКАНСІЙ НА КОЛЕСАХ «РОБОТА ЇДЕ ДО ТЕБЕ!»          З  01 по 4 жовтня на тролейбусних зупинках Харкова працюватиме «Ярмарок вакансій на колесах «Робота їде до тебе!». Безробітним і шукачам роботи пропонуватимуться варіанти постійного працевлаштування у Харкові, області та Україні. З допомогою фахівців служби зайнятості всі бажаючі зможуть скласти резюме, пройти профорієнтаційне тестування, отримати інформацію щодо професійного навчання за затребуваними на ринку праці професіями у Харківському центрі професійно-технічної освіти державної служби зайнятості, та інші корисні поради з пошуку роботи

15:16 30.09.2019

Відповідь на запит начальника РДЛВМ

Відповідь на запит начальника РДЛВМ

Виконавчий комітетом Сахновщинської селищної ради було зроблено запит до Сахновщинської районної державної лікарні ветеринарної медицини, стосовно встановлення причини смерті корови,  громадянки М. проживаючої в смт. Сахновщина Харківської області.

09:59 27.09.2019

«Разом в майбутнє»

«Разом в майбутнє»

20 вересня 2019 року відбулося урочисте відкриття переможців конкурсу міні-проектів «Разом в майбутнє», співфінансування на які надавалися з бюджету Сахновщинської селищної ради, в сумі 201 082,00 гривень:

10:12 23.09.2019

Шановні земляки!

Шановні земляки!

Шановні земляки! Виконавчий комітет Сахновщинської селищної ради вітає Вас з  Днем визволення та Днем селища. Це свято всіх, хто тут народився і виріс, хто приїхав колись, щоб залишитися назавжди у селищі з особливим колоритом, традиціями і славною історією. Від щирого серця вітаємо всіх Вас з Днем селища! Бажаємо усім вам добра, здоров’я, родинного затишку.  Нехай у кожній домівці панують мир і спокій, збуваються мрії! Хай квітне наша рідна Сахновщина!  Зичимо всім жителям селища здоров’я, щастя, благополуччя! Дорогі ветерани Великої Вітчизняної війни, визволителі Сахновщина! Ви багато разів дивились у очі смерті, втрачали бойових побратимів, однак мужньо боролися за кожен клаптик рідної землі.  Ваша воля до перемоги, сміливість знищили підступні наміри ворога. Вічна Вам слава за те, що відстояли свободу й честь, незалежність нашої Батьківщини,  зуміли здолати потужній натиск ворога при звільненні нашого рідного краю у вересні 1943 року.  Ваш подвиг завжди буде прикладом служіння Вітчизні, взірцем патріотизму і самопожертви заради миру на землі. Схиляємо голови перед пам’яттю загиблих, перед усіма, хто, визволяючи міста і села нашої Батьківщини, наближав День Перемоги!  Нехай біля могил героїв ніколи не в’януть квіти від вдячних Сахновщан. Нехай нашими неперехідними духовними цінностями,  нашими найвищими чеснотами стануть священна пам’ять і глибока повага до тих, хто пройшов страшну і сувору школу війни,  хто у повоєнні роки відбудував зруйновані міста та села, хто і сьогодні є для нас прикладом любові до Батьківщини,  зразком витримки, мудрості й терпіння, щирої віри у непорушну єдність поколінь, у щасливе майбутнє нашої незалежної держави. Від імені депутатського корпусу та працівників виконавчого комітету Сахновщинської селищної ради  щиро вітаю Вас ветеранів,  всіх жителів нашого селища із святом визволення від німецько-фашисьтських загарбників.  Доброго Вам здоров’я і довгих років життя. Нехай Вашими зусиллями утверджується в нашому суспільстві злагода,  міцніють надії на краще життя, віра в добрий завтрашній день України.

10:54 17.09.2019

Асоціація містУкраїни закликала органи місцевогосамоврядування не повертати вже виділені їм кошти соціально-економічногорозвитку.

Асоціація містУкраїни закликала органи місцевогосамоврядування не повертати вже виділені їм кошти соціально-економічногорозвитку.

Асоціація містУкраїни закликала органи місцевогосамоврядування не повертати вже виділені їм кошти соціально-економічногорозвитку.

16:34 11.09.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь