Сахновщинська селищна рада
Харківська область, Красноградський район

Новини Сахновщинської селищної ради

Дата: від до Скинути

Громадське обговорення

Громадське обговорення

09 серпня в приміщенні Сахновщинського районного будинку культури відбулося громадське обговорення серед жителів Сахновщинської територіальної громади, щодо ініціювання добровільного об'єднання територіальних громад Сахновщинського району в одну Сахновщинську територіальну громаду з центром в смт Сахновщина. Більшістю голосів мешканців Сахновщинської громади було ухвалено "за" об'єднання.

08:58 20.08.2019

Сахновщинский РЦЗ інформує

Сахновщинский РЦЗ інформує

Інститут кар’єрного радника є першим кроком на шляху модернізації роботи державної служби зайнятості та розвитку її як конкурентного провайдера послуг на ринку праці.   Кар’єрні радники   надають допомогу громадянам усвідомити свої сильні особистісні якості, самостійно визначити наявні конкурентні переваги, зокрема, здібності, навички, допомагають при складанні індивідуального плану надання послуг або плану працевлаштування. Такі фахівці покликані навчити громадян самостійно здійснювати пошук роботи, готуватися до співбесіди та створити ефективне резюме. Підтримка клієнтів у прийнятті рішень, пов‘язаних з кар’єрою, наприклад, консультування з розроблення довгострокового плану професійного зростання, мотивація задля досягнення визначених цілей, навчання клієнтів долати психологічні перешкоди та спонукання їх проявляти активну та відповідальну позицію – є також функціями кар’єрних радників. Впровадження нового підходу в обслуговуванні клієнтів спонукає нас постійно розвиватися як професіоналам для того, щоб фахівці мали однакове розуміння мети роботи кар’єрних радників. Так функції реєстратора виконувала директор Сахновщинської РФ ХОЦЗ Калініна Н.Л. Під час прийомів було зареєстровано 6 шукачів роботи, яким проведено первинне профілювання та отримано згоду безробітних на працевлаштування.  День видався плідним. Н.Калініною попередньо було за телефоновано роботодавцям та видано 5 направлень на працевлаштування.

14:58 05.07.2019

Сахновщинский РЦЗ інформує

Сахновщинский РЦЗ інформує

        Резюмé (фр. résumé), CV (лат. curriculum vitæ вимовляють курíкулюм вíте, що перекладається як «життєвий шлях») — вид документа, в якому подаються короткі відомості про навчання, трудову діяльність та професійні успіхи й досягнення особи, яка його складає. Основна вимога до такого документа — вичерпність потрібних відомостей і лаконічність викладу. Найчастіше використовується під час прийому на роботу. Мета резюме — зацікавити роботодавця своєю кандидатурою.

09:14 04.06.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь